Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niosę pomoc

erni2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Z tego co mi wiadomo Dużo ludzi próbuje założyć własny serwer MINECRAFT lecz im to nie wychodzi. Wcale sie nie dziwię, bo to nie jest takie łatwe jak by się wydawało na pierwszy rzut oka ;) . Ale gdy ktoś już w tym posiedzi trochę czasu to staje się to wiele razy prostsze :rolleyes: .

Ja z chęcią niosę pomoc ponieważ jestem człowiekiem o dobrym serduszku :) . Mogę pomóc robić lub zrobić pluginy na serwer jak i nie tylko pluginy bo mogę pomóc także z ogarnięciem tego wszystkiego. Mam swój serwer(s39.csrv.pl:24499). Więc tak chętnie pomogę ze wszystkim co wspólne z serwerem minecraft 'a. Kontakt do mnie to GG: 3748391 Lub ewentualnie tu na mpc wiadomość prywatna :huh: .

Piszcie na GG nawet gdy mnie nie ma bo może jestem ale na niewidocznym.

Zapraszam na Serwer mc.themine.pl Jedyny taki najlepszy serwer minecraft ! Wersja 1.7.X

Admin Cienia
Opublikowano

Do tego służy temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/416843-szukasz-programisty-do-tworzenia-serwera-lub-oferujesz-takowa-pomoc-pisz-tutaj/

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...